slider

Laitevalmistus

Laitevalmistus kuvaa valmiin ohjauspaneelin asentamista tiettyyn laitteeseen. Laitevalmistus sisältää yleensä piirilevyn, kaapeleiden, LCD-näytön jne. sähköasennuksen.

Laitevalmistusratkaisuja voidaan käyttää prototyypeissä, projektinjohdossa, IPC-standardien valmistuksessa, kaapeleiden konfiguroinnissa, testausjärjestelmien kehittämisessä, kuvituksessa ja dokumentoinnissa. Jos haluat lisätietoja laitevalmistusratkaisuista, ota meihin yhteyttä osoitteeseen: seritronic@seritronic.dk tai soita numeroon +45 9686 8600.

Miksi laitevalmistus ovat hyvä ratkaisu?

 • Laitteiden kokoaminen (box-building)
  Kokoamme, testaamme ja toimitamme laitteet osaluettelon ja muun dokumentaation pohjalta.
 • Olemme valmistus- ja logistiikkakumppanisi
  Logistiikka aina laitteen tilauksesta, varastoinnista ja valmistuksesta sen toimitukseen.
 • Yksinkertaisista monimutkaisiin ratkaisuihin
  Yrityksessämme on monenlaista osaamista ja joustavasti työhönsä suhtautuvat työntekijät.
 • Laadunvalvonta ja dokumentointi
  Saat odottamasi lopputuloksen.

Laatu keskipisteenä

Täydennämme omaa tuotantoamme yhteistyöllä useiden huolellisesti valittujen aasialaisten kumppanien kanssa. Siksi hintamme ja laatumme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Kehittyneen ja perusteellisesti testatun laadunvarmistusjärjestelmämme ansiosta voimme tarjota pitkiä ja lyhyitä tuotantosarjoja ihanteellisella hinta-laatusuhteella.

Olemme ISO-sertifioitu

Seritronic on ISO-sertifioitu: ISO 14001:2004 ja ISO 9001:2008. Siksi voit olla varma siitä, että tuotteemme täyttävät alallamme sovellettavat laatuvaatimukset.

Yksittäiskappaleista massatuotantoon

Valmistamme 100-prosenttisesti asiakaskohtaisesti mukautettuja ratkaisuja. Kapasiteettimme ulottuu yksittäiskappaleista massatuotantoon. Siksi saat juuri tarvitsemasi määrän.

Innovatiivinen valmistus

Me Seritronicilla kehitämme ja optimoimme jatkuvasti tuotantoamme, joten meillä on aina käytössämme kaikkein uusin korkeateknologinen tuotantolaitteisto. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota markkinoiden parhaita laitevalmistusratkaisuja. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä osoitteeseen : seritronic@seritronic.dk tai soittamalla numeroon +45 9686 8600.